Första barnmatskoket

Idag så var jag iväg till Gränby och kollade in den nya vingen som öppnades här i veckan. Det var väldigt snyggt, men inte så mycket som lockade. Det fanns tre olika barnklädersbutiker, brevid varandra!
   Men jobbigast av allt idag måste ju vara alla stressade idiot människor som finns. Om du är och handlar och möter en kille i ca 25 år åldern, med en matvarukorg, som håller på att gå sönder på grund av alla varor i korgen, plus en barnvagn i den andra handen. Flyttar du dig lite granna så att han kommer förbi? Ja, i vanliga tillfällen gör folk detta. MEN!!! Inte nu när det börjar bli jultider och folk bara tänker på sig själva. Då kör man över en sådan kille, som måste flytta på sig för att rädda sitt barn som sitter i barnvagnen.
   Till lite roligare saker, så har jag idag gjort min första barnmatslagning. Lagade i ordning en Rotfrukts/kycklinggryta till Nathaniel.
   Första advent idag och jag missade adventsfyrverkeriet.


Dagens jullåt är


Farfar på besök

Japp, farfar vaknade till ifrån sin onyckterhet, och kom för att skjussa hela familjen till ÖB där vi hittade en datastol och en julgran. Efter shoppandet så stannade Farfar och Åsa på en snabb fika.
   N. sov i tre timmar idag på dagen, så när han sen vart trött och somnade vid 18-tiden så var det ju så klart att han inte ville somna ordentligt för natten fören nu vid midnatt.
   L. och jag roade oss med att kolla på "Meet Dave", en riktigt rolig film.

   Dagens jullåt har ni redan fått så nu skall jag ha ett möte med insidan av mitt ögonlock


Farmor kom på besök

Jag ligger i sängen och har inte riktigt vaknat, då L. kommer in med N. i famnen och börjar små prata lite med mig. Då plötsligt ringer min mobil. Det första som går genom mina tankar var "Holy crap, har farsan nyktrat till redan?"
   Men när jag tittar på mobilen så ser jag att det är mor min som ringer. Hon undrar om vi fortfarande är intresserade av deras branvagn. Jag sa att vi gärna ville se på den. Varav morsan säger "Bra, då kommer vi med den. Vi är väl hos er om en timme"
   Snacka om att jag flyger ur sängen, drar på mig kläder och börjar plocka undan i köket. L. plockar samtidigt undan i vardagsrummet.
   När vi började bli klara med "städandet" så ville N. ha lite mellanmål, samtidigt så åt jag lite frukost och laddade kaffekokarn. Hinner bara sätta mig vid datorn för att kolla de sider jag brukar kolla, varav på det ringer på dörren och in kliver mor med familj.
   Så idag så har vi redan fikat, plus att vi sitter och väntar på att farsan skall höra av sig så att han kan skjussamig och N. för att införskaffa datastol och plastjulgran.


Ni skall även få dagens jullåt


Trasig stol

Det är inte mycket att skriva idag heller. Kan vara jag som inte har skrivhumör...Men men.
   L. var ut på stan idag och tog med sig N. så jag tvättade och relaxade här hemma. Märkte även idag vad det var som har hänt med min stol under gårdagen. Försökte få pappa till att komma och skjussa mig till Jusk för att köpa en ny stol, men han skulle ha Julmiddag idag, så med andra ord var det ingen idé att ringa syrran heller.
   Så imorgon blir det att åka och införskaffa ny datastol och julgran.


Jag skall fortsätta på mitt lilla tema, här är dagens jullåt.


Trevlig eftermiddag

Idag har vi städat och börjat julpyntat, för vid 15-tiden så började det droppa in människor här. L. hade nämligen bjudit in fyra mammor med deras barn, det var en som tackade nej. Men vi var många i alla fall.
   Det var mycket trevligt med alla som var här. L, Carolin och Lena har säkert skrivit mer om eftermiddagen. Men alt slutade med att Carolin, Calle och Hilma var kvar och åt middag med oss, medan Lena, Max, Ann-Sofie och Elvira gick hem.
   Annars så har jag hjälpt L. med en header till hennes blogg.


Ni får även idag en jullåt


Frisk?

Idag har N. varit lite grinig, men vi tror ändå att han är på bättringsväg. Jag själv var ut för första gången sen i lördags. Gick en vända till affären och tillbaka. Mycket skönt får jag säga.
   Annars har dagen var lite jobbig då N. har varit lite smågrinig.


Här kommer säsongens andra jullåt


Mindre än en månad kvar till jul

Igår så var jag och N. hemma sjuka båda två. Grannen ringde och undrade om vi ville komma över, men tackade nej till det då jag itne riktigt hade orken att klä på N. kläder och ta honom den lilla biten över.
   När L. kom hem så bakade vi pepparkakor, de vart väldigt goda och det vart väldigt många. Efteråt så la sig L. och jag var uppe lite till, men då vaknade N. och ville inte somna om. Så jag tog in honom till L. så han fick sova brevid henne, jag försökte vara vaken ett tag till bara för att kunna gå över med N. lite senare. Sagt och gjort, men så fort jag la honom i hans säng så vaknade han, så han fick fälja med tillbaka till vår säng. Detta resulterade i att jag sov väldigt dåligt och spände mig en hel del. Så när N. somnade efter att han hade fått frukost imorse, så lade jag mig i sängen och sov i två timmar.
   Annars så tillbringades dagen hemma idag också. Vi har tittat en del på film. De filmer som har blivit avvecklade under dessa två dagar är "I'm through with White Girls", "Harlod" och "Forgetting Sarah Marshall"


Så här i juletider, så får ni en liten julsång


Sjuk??

Idag så vaknade jag ganska tidig utav att N. ville upp. Han var så snuvig att han knappt kunde andas så jag tog och rensade lite i hans näsa innan jag gjorde i ordning en talrik gröt åt honom. Senare under dagen så konstaterade vi att N. är troligen lite sjuk, då jag själv känner mig små sjuk. Men N. är så hängig hela tiden, när han vaknar så tar et nästan en halvtimme innan han blir ordentligt pigg, och han slocknade väldigt fort i min famn nu på kvällen.
   Det har snöat väldigt mycket idag, och det plus att N. inte verkar må så bra satte P för våra planer att gå ut och testa babispulkan L. köpte för ett tag sen. Vi hade även tänkt passa på att sätt N. i en gunga för första gången. Men det var som sagt inget med det utan det ända som kom utanför vår dörr idag var jag, då jag gick och handlade. Annars har jag och N. fördrivit dagen med att exempelvis kollat på filmen "Get Smart" jag kollade även på "The Bachelor" då N. sov, men vaknade till slutet. L. har varit så duktig att hon har städat och det ser mycket fint ut här hemma, L. han även med att göra en pepparkaksdeg, så vi skall baka imorgon.
   Nu skall jag ta en halstablett och gå och lägga mig.

Värsta dygnet?

Ja, igår så bar det iväg till Hornet ganska tidigt. Vi kom dit precis innan sångstunden. L. var med ett tag, vi träfade en pappa, som var arkeolog, och hans son Hector. Tyvärr var detta precis då L. skulle gå och N. vart grinig och trött. Så det slutade med att arkeologpappan sprang runt efter Hector medan jag satt och försökte få N. att somna. Men innan Hector och arkeologpappan gick så kom han och frågade om jag hade tänkt komma till Hornet några fler gånger (Det var ju min första och hans andra gång, som vi besökte Hornet)
   Fem minuter efter att arkeologpappan hade gått så kom ann-Sofie in utan Elvira, som låg och sov i vagnen. Precis då Ann-sofie kom in så vaknade N. så A-S höll N. medan jag gick och värmde på maten. Medan vi åt så vaknade Elvira.
   Efter ÖF så gick vi fyra till Åhlens, för L. hade ju varit där och berättat om rean, som jag då råkat sagt till A-S, varav hon ville gå dit och kolla. Efter att vi besökt Åhlens så tänkte A-S gå till Waynes Coffe, för att ta en fika och mata Elvira som inte hade ätit sen frukost. Men fem meter innan Waynes Coffe så somnar Elvira och vi vänder barnvagnarna hemmåt. På vägen hem så stöter vi på Carolin, som är på väg ner på stan för att möta Lena T. A-S nämner då rean för Carolin, som lyser upp och säger att hon skall nämna det för Lena T.
   När alla familjemedlemmar har kommit hem så fick L. ett SMS där vi vart överbjudna på spelkväll hos A-S och hennes man idag. Vi gjorde iordning N. för natten och lade märke till att han inte ätit så bra. Sömnen går si så där i början, Jag och L. hinner i alla fall se en film (Zodiac), men sen när jag precis gått och laggt mig så vaknar N. till och han är otröstlig. Så detta var den värsta natten för mig och L, då vi till slut tog en timme ivar att vara vakna med N, för att lugna ner honom. Men när det var min tur så somnade han på min mage, varav jag slappnade av efter ett tag och somnade själv. Där låg vi i två och en halv timme. Sen gick jag in med N. till L. och då somnade han mellan oss i sängen.
   Sen på morgonen, så var jag ganska pigg då N. ville gå upp så jag tog och gick upp, L. erbjöd sig att gå upp, trots att vi hade bestämt på kvällen innan att jag skulle ta morgonen. Efter frukosten så lekte jag och N. lite varav han får tag i mina glasögon och när jag försöker ta tillbaks glasögonen så går de sönder, så nu sitter jag med trasiga glasögon.
   N. har ätit mycket bättre idag, men han har inte sovit så jätte bra fören nu på eftermiddagen. När han somnade senast (han ligger och sover i skrivande stund) så gick jag och handlade, när jag kom fram till kassan och skulle betala så kännde jag at jag inte hade några kort med mig, började funder var de kunde vara och kom då på att L. hade tagit min metalplånbok och gått för att hämta ut ett paket igår. Så det var bara att be om ursäkt och gå tillbaka med varorna.
   Så nu blir det stuvade mackaroner och falukorv istället för Flygande Jakob, då ingen av oss riktigt hade orken att gå till affären igen, plus att tiden börjar rinna ut, innan vi skall iväg till A-S och Tommy för spelkväll

Gröt va ordet sa bull, ordet var gröt sa bill

Igår vart det inget inlägg skrivet då vi fick besök av Hini på kvällen. Han och jag satt och spelade ett brädspel medan L. satt och pluggade. När vi hade nattat N. så bytte vi brädspelet till en film. Det vart "Facing The Giants". L. gick då och lade sig.
   Innan Hini kom över så hade L. tagit med N. på ÖF, medan jag stannade hemma och tog hand om tvätten. Grannen hade även varit här och ätit lunch. Som slutade med att Calle spydde ner sina kläder, precis innan de skulle gå.
   Natten, var väldigt jobbig, då först filmen var så himlans dålig och så kristet innriktad att jag var mörkrädd och kunde därmed inte sova, när jag väl höll på somna så vaknade så klart N.
   Idag så fick N. två portioner gröt och har nu sovit väldigt bra hittils *ta i trä*

Sova eller inte sova....Det är frågan

Jaha, nu har jag inte skrivit på ett tag, skall se om jag kan komma ihåg allt som hänt sen senast.
   I förrgår morse så var L. lite sur, då hon inte sovit så bra. N. hade vaknat flera gånger under natten. Så vi bestämde oss för att testa en ny taktik på N. Som förhoppningsvis får honom att sova längre. Så för första gången under min pappaledighet gick jag runt och såg till att N. inte somnade då han började bli trött. Försökte hålla honom vaken så länge jag kunde, genom att busa med honom, tills han verkligen var trött. Det funkade bra, fick utstå några minuter med ordentligt skrik, men för en gångs skull så var detta skrik inte tärande på en.
   Natten, gick helt klart bättre, han vaknade några gånger mellan tolv och tre, sen sov han till sju fick lite välling och sov till kvart över nio.
   Jag själv hade precis vaknat till och klivit upp ur sängen då min mor ringde och sa att de skulle komma över, och att de lämnade hemmet. Med andra ord hade jag 40 minuter på mig att göra mig i ordning, så jag hoppade in i duschen.
   När mor med familj sen kom så hade de med sig en bullängd och lite små saker till N, som han får ärva av faster Melinda. Jag satte på kaffe och tinade några muffins.
   Efter fikat så fick lina skjuss till skolan då det regnade så fruktansvärt. Så nu vart jag och N. själva i många timmar då L. skulle hem till en klasskamrat efter skolan för att se en film. Men det gick som det brukar gå då jag och N. är hemma själva, helt perfekt. Vi skulle gått till affären och handlat men det regnade hela dagen, och eftersom jag inte mådde så himla bra under måndagen så lät jag bli att gå ut i slaskvädret.
   När L. kom hem så var hon så klart hungrig, då hon bara hade ätit en macka under tiden hon hade varit borta. Så då fick jag bege mig ut, men som tur var så regnade det inte då, och det mesta hade fryst till lite och var inte så slaskigt.
   Natten till idag gick si så där. N. sov fram till kvart i tre då jag gick upp och kunde inte få honom att somna om. Jag försökte i en halvtimme innan jag gav upp. Då tog jag med honom till våran säng så fick han ligga där, skulle flytta på honom efter några minuter, men somnade själv när min kind träffade den mjuka kudden. Så N. fick sova med oss. Enligt L. så hade han vaknat flera gånger under natten i våran säng, och hon hade flyttat över honom till sin, men efter någon timme hade han vaknat igen och då hade hon tagit in L. till våran säng igen.


Lyssnade igenom en gammal skiva som L. bränt, och hörde denna låt. Det är tyvärr en riktigt dålig video, då det är den ända jag hittade. Det är visst något bidrag till en tävling som Svensk Pop hade


Eget rum

I natt så sov N. i eget rum för första gången. Det gick bra, han vaknade bara två gånger, första gången vid tre och andra vid sju. Då han vaknade vid sju så fick han komma in och sova i vår säng till kvart över åtta, då jag tog upp honom och gick ut till vardagsrummet, där jag la honom på golvet för att se om han fortfarande kunde ta sig framåt eller om han hade glömt bort hur man gör. Men han lyckades ta sig framåt, och detta har vi fått märka idag. Vi båda satt med något då det plötsligt vart mörkt, jag gick och kollade vart och vad N. var och gjorde. Då hade han krypit under vårat lilla sofbord och dragit ut kontakten. Tidigare under dagen så har han kommit in under datorbänken (både i gåstol och krypandes) och dragit i sladdar.
   Dagens promenad gjorde vi hela familjen då vi gick till ICA Kvantum och handlade. Vi kom iväg tidigt, då vi märkte att N. började bli små trött. Vi tänkte då att han kunde sova i vagnen när vi handlade. Jodå, han sov i ca 30-40 minuter. Så när vi kom hem så gick det väl en timme eller så innan han började bli grinig igen och ville sova. När han somnade så sov han sen i två och en halv timme.
   Nu på kvällen när vi skulle natta honom sov han däremot inge bra. Han sov en halvtimme och sen så vaknade han och ville inte somna om. Vi försökte få honom att sova på många sätt men inget funkade. När klockan var halv tolv så gick lina och lade sig, lite efter kom jag in med N, då hade jag stått och vaggat honom i min famn och började få ont i ryggen. Jag har hört N. grina till en gång sen de lade sig. Så nu hoppas jag på att han sover och skall gå och flytta på honom till hans egna säng.

Krypa

Idag så har N. tillbringat väldigt mycket tid på golvet. Men det har även resulterat i att han nu kryper framåt. L. lade ner N. då ingen av oss visste vad han ville. Efter ett tag så känner jag någon som krafsar på stolen, då har han krypit ca en till en och en halv meter.






Förutom det så har N. även fått flyttat in i eget rum. Skall bli mycket intressant och se hur denna natt fungerar.
Imorgon har vi tänkt att vi skall gå på en promenad till ICA Kvantum och handla lite.
Så nu skall jag ta och knyta mig

Kom att lyssna på en CD idag och tänkte då dela med mig av en låt som jag tyvärr inte hittade. Men det blir en annan låt från den CD:n


Wrath of the Lich King

Jag fick komentaren "Du kommer nog inte uppdatera din blogg fören du har nått lvl 80 va??". Men ser du L. jag uppdaterar ju faktiskt nu =)
   Men som sagt. Jag har alltså skaffat WotLK och sitter ganska mycket framför det. Tar ungefär varje tillfälle jag får. Startade även en Death Knight igår och råkade fastna i 3 timmar framför den.
   Med N. så är det bra. Vi funderar visserligen på om han kan ha lite feber då han är lite varmare än oss. Men verkar inte vara något han lider av. Just nu sitter han i L´s knä och tittar på någon dokumentär om hur barn blir till.


Somna tidigt

Idag så tog N. sovmorgon och vaknade inte fören L. gick upp för att göra sig iordning till skolan. Efter att L. hade gått och vi hade ätit frukost med mera, så satte sig jag och N. och kollade på "Balls of Fury". Men vi han bara halv vägs så slocknade N. helt utav sig själv. Jag gick in och lade honom i sängen och han sov i en och en halv timme innan han vaknade. Då kollade vi klart på filmen och sen satte vi oss och åt lunch.
   När vi hade ätit klart och precis suttit oss inne i vardagsrummet så kom L. hem, hon frågade ifall jag ville ta med N. på sångstund vid St.Pers. Sagt och gjort, Jag tog med N. och gick på sångstund, medan L. stannade hemma och pluggade/tvättade.
   På sångstunden så var N. glad i början och tyckte att det var riktigt kul med alla andra barnen. Tyvärr så kopm vi så sent så vi gick direkt in i kyrkan, istället för att sitta och umgås med alla andra barnen i lekrummet. Men när det var ca en kvart kvar av sångstunden så började N. bli grinig, men vi stod ut hela tiden. Sen när det var fika så kom jag på att vi inte hade fått med oss någon mat till N. så vi klädde på oss och gick hem.
   Väl hemma så fick N. så klart lite mat, och det tog inte så lång stund innan han somnade igen och sov även denna gång i en och en halv timme.
   När N. vaknade sen så var han lite små trött utav sig. men vi fick i honom lite gröt och gjorde iordning honom inför natten. L. han även leka lite med honom, medan jag låg på soffan och vilade, då jag hade huvudvärk. Men sen så somnade N. tio över sju, så jag befarar en tidig morgon imorgon.

Det hjälper att be, det är medecinskt bevisat

I går så regnade och blåste det då jag och N. skulle ut och gå. Så det vart att stanna hemma. Efter några timmar så gav jag mig ut själv, eftersom vi behöävde handla till middagen. Sagt och gjort så gick jag ut precis då det var uppehåll.
   När jag kom hem med varorna så tog L. och gjorde en porterstek, som var så himla god. Hon hade egentligen tänkt göra den under farsdag, men då skulle vi ju bli bjudna på mat hemma hos min far. Så då planerade vi om och skulle haft festmiddagen på lördagen. Men av outgrundliga anledningar så gjordes inte maten den dagen. Men väntan på fest måltiden var värd alla timmar, minuter och sekunder.
   På kvällen kom Kina över för att se på "Saved!". Det var typ den fjärde eller femte gången jag såg filmen. Den är mycket rolig. Men det började inte så bra, då den filmen jag hade var dubbad på italienska, och det klarade varken jag eller Kina av. Så vi fick leta reda på ett annat exemplar på filmen. Innan vi hade fått tag på ett nytt exemplar så hade kina hört av sig till Ki och meddelat att det fanns vinägerchips här hemma. Så han skulle bara kasta sig i duschen och komma över.
   Efter filmen så satt vi och lekte lite med datorerna. L. gick och lade sig, vi andra satt vid datorerna fram till klockan tio i tre, då Kina vart klar med sin sim-model. De tyckte då det var dags att gå. men vi fastnade så klart i dörren i 20 minuter . Så jag hamnade inte i säng fören tjugo över tre, men kunde inte somna. Det sista jag kommer ihåg är att jag funderar på att gå upp och göra något istället för att ligga vaken i sängen. Jag kollade på klockan som då var fyra, efter detta vaknade jag upp klockan tjugo i nio i morse, då N. ville gå upp.
   N. och jag satte oss och började kolla på "Anaconda 3" med David Hasselhoff, men kom inte så långt innan han började vara grinig och ville varken sova i min famn eller äta, det hjälpte inte ens att byta blöja på honom. Så jag gick in till L. som då sa "jag kommer upp snart". Jag förklarade situationen för L. och sade att jag funderade på om det rann för fort från vällingen och att N. kanske ville ha L´s bröst istället. Jag berättade också om nattens bravader. Summan av kardemumman var att L. tar N. och jag lägger mig i sängen och sover en timme inna nL. väcker mig.
   Nu var det dags att göra sig i ordning, då vi hade en lkartid för N. vid akkis. Vi fick svaret att det inte fanns något fel på N´s hjärta, utan att man ibland kunde höra blåsljud på hjärtat på ungar i hans ålder.
   Väl hemma igen så tog jag och N. upp vårt tittande på "Anaconda 3" och efter lite dittan och dattan hit och dit, upp och ner ur sängen, lite matande så hamnade vi alla tre framför "Pan's Labyrinth", och när den var klar så sov N. såfint i min famn och det vara bara att gå in och lägga honom i sängen.


Tand


Glömde totalt bort att nämna vad vi hittade igår. N´s tredje tand. L. säger att hon känner den fjärde också, men jag varken känner den eller ser den.
Vart sent isäng igår och tidigt upp idag. Skall nu gå och göra lite gröt åt N.

Fars dag

Idag var det fars dag. Jag var så snäll så jag åkte och hälsade på min far. Min farfar kom och hälsade på då min far tänkte bjuda på mat. Så fyra generationer var där och det vart så klart ett och annat foto på oss då.

snoppdjuren på fars dag 2008


Vi passade alla på att gratta syrran samtidigt som vi var i Storvreta, eftersom hon fyllde år för en vecka sen. Mamma, Tony och Melinda kom också och grattade Lizette. Lizette hade slagit på stort och bakat Snickers, Kladdkaka, Marängschwiss (hur man nu stavar till det) och Tårta

Lizette med Nathaniels napp på fars dag 2008


På vägen till Storvreta så sov N, så jag och L. roade oss med kameran. Jag fick ett väldigt sött kort på L.


Lina på bussen till Storvreta på fars dag 2008

Efter att vi hade ätit och fikat två gånger så var det dags för oss att åka hem, men innan vi gick hem från bussen så skulle vi för bi Statoil och handl lite. Så när vi ändå hade tagit en mindre omväg så gjorde vi omvägen ännu större och gick hem till Kina och Ki.
De hade visst en del främande. Det visade sig att de brukar bada bastu på söndagskvällar.


Här kommer några andra kort som vart tagna under dagen

Lina gör fiskmunJonas gör en fiskmun
Jag och L. pussas


Tog ett mackro kort också

Ett mackro kort på N´s napp


(Vi lekte så mycket med kameran idag att batterierna tog slut)

Auktion

Idag har vi alla tre gått till Fyrishov för att gå på auktion. N. somnade på vägen och sov halva tiden vi var där. Det var inte mycket som lockade på auktionen, det var två kristallkronor som vi tittade på, men sen så bjöd vi på och vann en lampa som vi nu har satt upp i vardagsrummet. Den passar bra ihop med sidolampan och med tyget som L. har satt upp bakom soffan.
   Annars så har vi varit väldigt lata. Jag skyller på att vi börjar bli smått sjuka och att krafterna går ur en snabbt. Vi skulle ha lagat till en schysst midda idag, men ingen av oss orkade gå och handla efter att vi hade varit på auktionen.
   Jag har nu rensat kameran på bilder. Så L. har redan börjat lägga upp bilder. Jag kommer göra det fram över.

Mögliga muffins

Idag så vet jag inte vart dagen har flygit iväg. Men allt började med att N. ville gå upp klockan sju, precis innan L. skulle gå till skolan och det var ju bra så han fick amma lite innan L. gick hemifrån.
   När L. väl gått så lade jag mig med N. på magen i sängen och där sov vi i två timmar till innan N. ville upp och äta lite gröt. Efter gröten så busade vi lite granna och sen var klockan helt plötsligt sovdags för N. igen. När han vaknade var det bara en timme kvar innan L. skulle komma hem så jag satte på ugnen och började baka muffins som jag skulle överaska henne med. Bara det att jag råkade sätt ugnen på för häg grad så muffinsarna vart lätt brända, och ser ut som om de har möglat. Men goda vart dem, men nu har jag lärt mig ett och annat, och skall göra ett nytt försök någon gång nästa vecka.

Leka många samtidigt

Idag är det inte så mycket att rapportera. L. har varit i skolan och när hon kom hem så gick vi iväg och köpte salva till N. Så vi kan få bort hans eksem.
   Efter promenaden så hamnade vi hos grannen där jag satt och lekte med alla tre barnen samtidigt. Fick lite kaffe som plåster på det. Verkade som om jag och L. skulle få sitta barnvakt där också, men T. var väldigt snabb hem, precis innan C. skulle åka iväg.

Tvätt och bak

Idag var det en tidig morgon. Då N. inte ville sova så länge. Han hade även vaknat flertal gånger sen klockan fem. Kvart över tio så hade vi tid vi BVC på grund av de eksem som N. har på bröstet. Det verkade inte som någon fara, och de mesta har faktiskt försvunnit då jag och L. har smörjt in N. Vi vägde också N, som nu är uppe i 9615g.
   Efter BVC-besöket så somnade N. väldigt fort och vi tog en promenad till Willys. När vi kom hem så var jag så trött och tänkte att jag kunde sova med N. men han vaknade så klart precis innan vi kom hem. Men jag fick i alla fall sova lite, medan L. läste och lekte med N. Sen var det dags att gå till ÖF, på ST. Per för L. och N, Medan jag tog och tvätade.
   När L. kom hem så hade jag hunnit med att tvätta allt och väntade bara på att den sista tvätten skulle bli torr. Jag hade plockat undan den gamla tvätten, som fortfarande hängde på sträcket när L. gick, och jag hade precis gjort muffins (idag igen). Denna gång vart det choklad muffins som är mjölkfria.
   Mot kvällningen så vart N. lite upprörd, och spydde några gånger. Det kan ha bertt på gurkan som L. gav honom. Men efter ett ttag så somnade han.

"Mr för mycket" slår till igen

Igår så fick jag en dag utan N. då L. tog N. och gick på fika. När hon väl kom hem så hade hon Jenny med sig och de satt och pillade med L's PM, som skulle lämnas in igår.
   Medan L och N. var ute så lekte jag på WoW och dingade 70 med min hunter på den nya servern.
   Sen på kvällen så¨stälde jag mig och bakade muffins igen, denna gång vart de lyckade, men jag fick förstärka några genom att ha två formar, så de inte skulle bli misslyckade de också.
   Idag så har dagen varit väldigt lång. Jag gick upp vid åtta, men bara efter en eller två timmar så känndes det som om klockan var runt ett på eftermiddagen, och så har min tid legat hela dagen.
   Efter att L. gick till skolan så sov N. någon timme. Men från kvart i tre till halv sex så sov N. inget, men var så gnällig som han brukar vara när han är trött, detta beteende varvade han med att vara jätte jätte glad. Han ville absolute inte sova, utan vart mer arg när man försökte lugna ner honom.
   Så när L. kom hem så var jag ganska mentalt slut och hade fått en huvudvärk, som L. delade med mig. N. gjorde inte saken bättre då han övade på sitt hårdrocks-skrik var tredje sekund. Min huvudvärk gick som tur över efter att jag fått lite mat och vatten i mig.

Mr för mycket = Jag!!!

Udag hade man planerat att gå ut med N. så att L. kunde få lite arbetsro, Men ganska tidigt så ringer morsan och säger att hon skall till U-a och besikta husvagnen, så hon funderar på att stanna på en kopp kaffe och få hälsa på sitt favort barnbarn.
   Så jag och L. turades om att hålla N. så den andra kunde städa. Efter ett tag så slocknade N. så båda städade. Precis när vi är klara och jag ghåller på sätter på kaffet så ringer det på dörren.
   N. sov så klart väldigt länge (ca två och en halv timme), men vaknade lagom till att familjen Radyn fick träffa honom innan de skulle bege sig hemmåt.
   När mor hade åkt så kännde jag av en huvudvärk, så jag gick och lade mig på sängen i 30 min, sen var det bara att sätta på N. kläder för att gå ut och gå. Det vart en promenad till Willys, som ligger lite längre bort en det Willys vi brukar gå till. Det var mycket trevligt att gå dit, och när man väl var där så vart man lite förvånad, då detta Willyt var större än det Willys man är van vid.
   Vägen hem var inte så himla kul, då N. började gråta efter fem minuter, och jag fick bära honom 1/4-del av vägen hem. Men väl hemma så vart han glad. Efter mat för oss tre och lite extra gröt till N. så ställde jag mig och skulle göra muffins, men de vart ganska så misslyckade, så jag får väl försöka en annan dag.

NHL på 100"

Igår så vanade man runt halv åtta och började direkt med tvätten, som jag höll på med tills L. tog över den vid kvart över ett. Efter att hon var klar med tvätten, så började L. göra sig i ordning. L. skulle nämligen ut på krogen med grannen som fyllde år i förrgår.
   L. gick tidigt över till grannen för att sminka sig, små prata och för festa hema hos grannen. Jag och N. stannade hemma lite längre, men promenerade över till grannen efter ett tag vi också.
   Då kvinnofolket var på väg ut så hade Thomas gjort i ordning mackaroner och korvstroganoff, som vi pappor och barnen satte oss och åt. Efter detta var det dags för nattning av barnen. Men C. ville inte sova så han stannade uppe med mig och T. Vi började spela lite dataspel via projektorn. C. ville då sova, men då vaknade så klart N. och ville inte sova något mera. N. fick lite mat och efter ett tag så gick det att lägga honom i sängen. Men då hade ju H. vaknat och ville inte sova. Så H. var med oss och spelade lite bilspel först och sen bytte vi till NHL 09. När H. sen var så trött så hon knappt kunde stå på fötterna så vaknade så klart N. Det var då dags för mig och N. att bege sig hemmåt, så han vaknade till gannska så bra där mitt i natten.
   Väl hemma så somnade N. efter fem minuter i min famn. Direkt efter så kom L. in stampandes genom dörren. Vi små pratade lite om hur hon hade haft det innan vi båda gick och lade sig.
   I morse så vaknade N. halv åtta och ville up för att äta lite gröt. Men framför allt så ville han byta blöja, för efter jag hade gjort dessa två saker så ville han inte vara vaken något mera och somnade snabbt i min famn. Jag gick då och lade mig också då jag var så trött att det sved i ögonen på mig när jag kollade.
   Efter två timmars sömn så vaknar jag igen av att N. ligger och sparkar på mig. Hela familjen går upp och äter lite granna, sen går L. och vilar igen, medan jag och N. leker lite.
   Hela dagen har bestått av att L. har vilat på säng eller soffa. N. har grinat eller sovigt, jag har suttit vid datorn och rensat bort skit så att datorn skall gå lite snabbare.
   Vi har nu ätit lite pizza och L. har badat med N. N. har deremot kommit upp nu och sitter med mig, medan L. tar ett långt bad själv. Skall se om N. vill äta lite gröt och sen soman för natten

RSS 2.0