Footstar.org

Jag spelar en hel del spel över internet. så som Footstar
   Footstar är ett fotbollsspel där man tar rollen som en man, som är 17 år. Nu skall man börja träna upp denna person i de olika skillen som finns, så som Tackling, Passning och Avslut m.m. Man måste även sköta kontrakt och relationer till familj och lagkamrater. Man kan även ha relationer med andra kompisar. Man kan även försöka ragg på tjejer som man sen kan gifta sig med om man sköter relationen bra med tjejen.
   Om man vill så kan man skaffa sig ett "FS Fan" detta är vad du skaffar dig när du sponsrar sidan. Man kan köpa två olika. Ett guld och ett silver. Om man skaffar sig det med guld så kan man bli manager för ett lag och då får man sköta hela laget. Om Managern behöver hjälp så kan den personen be en som har skaffat silver. Silver är lite billigare, men har man silver kan man bara vara assisterande manager. Som assisterande så kan man få tillåtelse att hjälpa till med det mesta. Det ända man inte kan få tillåtelse att pilla med är lagkassan, lagnamnsbyte och stadiumbyggnationer. Men vad man få göra som assisterande bestämmer managern. Spelet är bara BETA än så länge och admins håller på att förbättra spelet till varje säsong.
   Just nu är spelet inne på säsong 8 och Sverige har välsigt bra landslag där U18, U21 och A-landslaget är på väg till VM. Det är första gången som alla tre är på väg mot VM samtidigt.
   Det kan kännas lite tråkigt då det är en del dödtid mellan matcherna och träningarna m.m. Men det finns ett forum som är väldigt aktivt och forumet är väldigt bra upplagt. Varje land har sina egna forum, och man kan med några lätta klick lägga till de forum man själv vill följa.
   Jag tycker att detta spel har väldig kompitens och är mycket roligare än spel som Managerzone och Hattrick m.m.

Några skärmdumpar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0