Lussebullar och barnvakt

I gårdagens inlägg så skrev jag inget om vad som hände igår. Först så kom Melinda över hit och skulle vara här medan mamma och Tony var ute och julshoppade. Vi passade på att baka lussekatter. Melinda roade sig annars med att rita/måla. Sa jag att hon ritade, då målade hon och vise varse.
   När sen melinda hade åkt hem tog det inte så lång tid innan Lizette med pojkvän dök upp. De skulle skjussa oss till farmor och farfar, men innan vi åkte iväg så kom dansmattorna fram.
   Efter besöket hos farmor och farfar, som för övrigt bestod av mat och tårta. Så åkte vi alla hem hit igen då Lizette hade fått reda på vad jag och L. hade köpt till oss själva i julklapp. Så kvällen spenderades med sällskapsspelet "Party Alias"
   N. gick i sängs vid halv åtta och sov lite oroligt då vi spelade, då vissa utav oss vart lite högljudda. Men efter att vårat besök hade rört sig hemmåt så sov N. bättre och vaknade någongång vid ett på natten och var lite svår sövd, men efter en hel flaska välling somnade han om igen. Vet inte om L. var upp med honom något mellan det och då han vaknade klockan sju på morgonen


Dagens lucka


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0